huis 2015 002.JPG

 

Over ons

Wij zijn Carl De Rouck en Marielle Bugel. Wij wonen met onze honden in het buitengebied van Bemmel, tussen Nijmegen en Arnhem.

Op dit momen hebben wij 6 honden, waarvan 3 Belgische herders zijn. Wij hebben ook 2 Border collies (vader en dochter). Onlangs is Frodo, een Chinese Naakthond (Powder Puff), in ons leven gekomen.

Beiden zijn wij verliefd op de Belgische Herders, al gaat de voorkeur van Carl met name uit naar de Tervueren en die van Marielle naar de Groenendaeler.

Wij werken volop met onze honden en je kunt ons op vrijwel alle landelijke en soms ook internationale wedstrijden agility vinden. Daarnaast hebben we een grote eigen hondenschool "aan huis".

DSC_5467.JPGMarielle met Esmee aan het werk

Je kunt wel stellen dat wij voor onze honden leven. Alles staat in het teken van de honden, het is "een manier van leven". Onze honden leven gewoon in huis. Soms is dat wel een beetje druk, maar zeker gezellig!!

Af en toe fokken we een nestje, puur uit liefde voor het ras. Wij fokken volgens de richtlijnen van de rasvereniging en zijn aangesloten bij de NVBH (Nederlandse Vereniging Belgische Herders). Ook zijn wij lid van de andere rasvereniging, de Belgische Herderclub Nederland (BHCN). Wij proberen met zorg keuzes te maken om de karakters en werkeigenschappen van dit prachtige ras te behouden.cane klein 2.jpgCarl met Hurricane

 

Munchanga

Wij heten u van harte welkom op de website van Tervuren -en Groenendaelerkennel Munchanga's. Wij wensen u veel leesplezier. Mocht u meer informatie wensen, of gewoon een keer komen kennismaken met onze "roedel", dan bent u van harte welkom!Wij zijn lid van de NVBH, BHCN en BCCN.

Nieuws

18

jan

Eerste Esmee pupjes zijn geboren

De eerste puppies van onze groenendaeler Esmee zijn geboren. 3 reutjes en 4 teefjes, allen in goede gezondheid.

Lees verder

04

jan

Pupjes verwacht rond 20 januari 2017

Rond 20 januari 2017 verwachten wij pupjes uit de combinatie Munchanga's Esmee en mult. kamp. l'Evangelist de la Terre Sauvage.

Lees verder

Contact

  • Adres:

    Bergerdensestraat 25 A, Bemmel
  • Telefoon:

    026 32 34 153 / 06 29 025 038
  • E-mail:

    info@munchanga.com

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.