Alegria Negro's Cimi

Cimi is onze oudste Groenendaeler op dit moment. Ze is voor ons de tweede generatie en we hebben haar zelf gefokt. Haar vader is Ceres Cybo, haar moeder is pE Carbon Black's Demi Ebony (zij overleed in maart 2014 op 13 jarige leeftijd). Cimi is een sterke, zekere hond, ze weet wat ze wil en vooral ook wat ze niet wil. Ze is aanhankelijk, trouw en lief voor haar naasten, maar vreemden moeten wel even goedgekeurd worden. Betekent absoluut niet dat ze terughoudend is (iets wat wel in het ras zit), maar ze wil graag weten "wat voor vlees ze in de kuip heeft".

Ze doet net als onze andere honden ook vol overgave aan agility, in de tweede graad nu, doordat we weinig wedstrijden hebben kunnen lopen.

Cimi heeft al een groot aantal nakomelingen en is ook de moeder van Esmee.

Cimi2.JPGCimi3.JPGDSC_6023.JPGcimi klein 2.jpg

 Cimi 2015 (530x800).jpgDSC_4807.JPG

Munchanga

Wij heten u van harte welkom op de website van Tervuren -en Groenendaelerkennel Munchanga's. Wij wensen u veel leesplezier. Mocht u meer informatie wensen, of gewoon een keer komen kennismaken met onze "roedel", dan bent u van harte welkom!Wij zijn lid van de NVBH, BHCN en BCCN.

Nieuws

18

jan

Eerste Esmee pupjes zijn geboren

De eerste puppies van onze groenendaeler Esmee zijn geboren. 3 reutjes en 4 teefjes, allen in goede gezondheid.

Lees verder

04

jan

Pupjes verwacht rond 20 januari 2017

Rond 20 januari 2017 verwachten wij pupjes uit de combinatie Munchanga's Esmee en mult. kamp. l'Evangelist de la Terre Sauvage.

Lees verder

Contact

  • Adres:

    Bergerdensestraat 25 A, Bemmel
  • Telefoon:

    026 32 34 153 / 06 29 025 038
  • E-mail:

    info@munchanga.com

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.