Onze honden

Honden zijn voor ons een "manier van leven". Naast het feit dat ze onze huisgenoten zijn, is honden opvoeden en trainen ook nog eens ons beroep. We hebben er zelf op dit moment 6 en met allemaal doen we op wedstrijdniveau agility. We zijn heel vaak onderweg voor wedstrijden en trainingen. Carl is bovendien FCI keurmeester agility. Natuurlijk gaan de honden overal met ons mee naar toe. We hebben er zelfs de auto (VW-bus) en caravan (met slaapplaatsen voor de honden) op aangepast. We wonen naast onze eigen hondenschool, dus de honden hebben veel plek om lekker te ravotten en te rennen. We kunnen wel stellen dat onze honden een "rijk" leven hebben. Banner.jpg

 Van links naar rechts: Esmee, Gascoigne, Hurricane, Jessie J en Cimi

Munchanga

Wij heten u van harte welkom op de website van Tervuren -en Groenendaelerkennel Munchanga's. Wij wensen u veel leesplezier. Mocht u meer informatie wensen, of gewoon een keer komen kennismaken met onze "roedel", dan bent u van harte welkom!Wij zijn lid van de NVBH, BHCN en BCCN.

Nieuws

18

jan

Eerste Esmee pupjes zijn geboren

De eerste puppies van onze groenendaeler Esmee zijn geboren. 3 reutjes en 4 teefjes, allen in goede gezondheid.

Lees verder

04

jan

Pupjes verwacht rond 20 januari 2017

Rond 20 januari 2017 verwachten wij pupjes uit de combinatie Munchanga's Esmee en mult. kamp. l'Evangelist de la Terre Sauvage.

Lees verder

Contact

  • Adres:

    Bergerdensestraat 25 A, Bemmel
  • Telefoon:

    026 32 34 153 / 06 29 025 038
  • E-mail:

    info@munchanga.com

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.