pup.jpgFokken

Heel af en toe fokken wij een nestje. Dat doen we alleen voor ons plezier en uit liefde voor het ras. De nesten worden in de huiskamer geboren en de pups verblijven in huis. We fokken volgens de regels en richtlijnen van de NVBH (Nederlandse Vereniging voor de Belgische Herder) en zijn dan ook een erkende fokker. De moeder en vader moeten volledig voldoen aan de eisen die de rasvereniging stelt.

Socialisatie van de pups nemen wij heel serieus, vandaar dat de puppen in huis opgroeien. Ze worden blootgesteld aan huiselijke geluiden zoals de stofzuiger, radio, hard pratende mensen, andere huisdieren etc. Maar wij hebben natuurlijk het geluk dat we achter ons huis de hondenschool hebben. Het is hier dan ook altijd een zoete inval. Kinderen in alle leeftijden mogen puppen komen knuffelen en als de pups oud genoeg zijn, nemen we ze mee naar de hondenschool om ze kennis te laten maken met allerlei honden en mensen. Ook gaan ze mee in de auto, naar de dierenarts, naar de heide, naar het winkelcentrum en de kinderboerderij.pup2[1].jpg

Munchanga

Wij heten u van harte welkom op de website van Tervuren -en Groenendaelerkennel Munchanga's. Wij wensen u veel leesplezier. Mocht u meer informatie wensen, of gewoon een keer komen kennismaken met onze "roedel", dan bent u van harte welkom!Wij zijn lid van de NVBH, BHCN en BCCN.

Nieuws

18

jan

Eerste Esmee pupjes zijn geboren

De eerste puppies van onze groenendaeler Esmee zijn geboren. 3 reutjes en 4 teefjes, allen in goede gezondheid.

Lees verder

04

jan

Pupjes verwacht rond 20 januari 2017

Rond 20 januari 2017 verwachten wij pupjes uit de combinatie Munchanga's Esmee en mult. kamp. l'Evangelist de la Terre Sauvage.

Lees verder

Contact

  • Adres:

    Bergerdensestraat 25 A, Bemmel
  • Telefoon:

    026 32 34 153 / 06 29 025 038
  • E-mail:

    info@munchanga.com

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.